Over ons


Logo_GBV

GBV Fashion is uw partner voor mode-accessoires en promotionele artikelen. Onze activiteiten vinden meestal plaats in China. Hieronder vindt u een korte introductie van ons bedrijf, met inbegrip van onze geschiedenis en waar we nu zijn.
Een korte geschiedenis

GBV Fashion begon als Gronilux BV. Het bedrijf werd opgericht in 1950 in Groningen, in het noorden van Nederland. Oorspronkelijk was het bedrijf de verkoop van luxe interieur items. GRAnilux luxe artikelen.

In 1975 begon het bedrijf met imitatie sieraden te kopen in China en begon aan de groothandel in Nederland.
Om dicht bij de aankoop markt, het bedrijf werd opgericht hun eigen vertegenwoordiging in China in 2000.

Vandaag
Op het moment dat onze Nederlandse kantoor is gevestigd in Schijndel, in het zuiden van Nederland. We hebben een representatief kantoor in Minsk over de Russische Federatie en andere GOS-landen.
In China hebben we vijf collega’s die omgaan met de lokale contacten met onze zakelijke partners, zoals leveranciers, het testen van bedrijven en expediteurs. Zij controleren de volledige follow-up voor alle bestellingen, met inbegrip van goederen en logistiek.

 

Waarom kiezen voor GBV Fashion als uw partner?

Door onze vestiging in China, hebben we een uitstekende toegang tot alle soorten van het kopen van de markten. Door te communiceren in hun eigen taal kunnen we goede en lange termijn relaties met onze lokale partners op te bouwen.

We maken geen standaard collectie voor alle klanten. In plaats van deze werken wij nauw samen met onze klanten op een collectie die het beste past bij hun behoeften. Daarnaast doen wij ook OEM-producten voor onze klanten. Elk seizoen maken we onze eigen previews, met de nieuwste trends en hoogtepunten in mode-accessoires. We delen graag deze informatie met u!

Wij leveren een totaal, winkel-klaar product en zo nodig met inbegrip van verschillende soorten materialen scherm, zorg labels, prijskaarten en andere dingen die u nodig heeft als klant. Met jarenlange ervaring verzorgen wij verpakkingsinstructies, testen, kwaliteitscontrole, de goedkeuring en de productie van monsters, on-time-levering, de douane exportdocumenten en logistieke diensten. Op deze manier kunnen we een totale service aan te bieden.

GBV Fashion vindt veiligheid en kwaliteit erg belangrijk. Onze producten zijn getest door verschillende bedrijven zoals SGS, TUV en Intertek. Wij produceren volgens de voorschriften REACH en we zijn vertrouwd met de BSCI gedragscode. Wij controleren onze leveranciers (in samenwerking met onze klanten) op een regelmatige basis. Als gevolg van de vele controles en de kwaliteit-controles tijdens het proces, wij garanderen leveren volgens (tot) uw wensen.

Onze klanten

Onze klanten zijn voornamelijk gevestigd in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Denemarken, Polen en de Russische Federatie.